Velkommen til Chubb Claim Centre for American Express

Slik fremsetter du et krav:

  • Dine detaljer gjør at Chubb kan validere kravet ditt. Du må ha en e-postadresse for å fremsette et krav.
  • Kontaktinformasjon Gir Chubb mulighet til å gi deg oppdateringer angående kravet ditt eller kontakte deg dersom ytterligere informasjon er nødvendig.
  • Andre dokumenter varierer i henhold til type krav, men alle relevante kvitteringer, fotografier eller pristilbud må legges ved nettskjemaet for å fremskynde vurderingen. Vær klar over at når du har sendt inn kravet, vil Chubb ta kontakt med deg dersom vi trenger flere tilleggsdokumenter. Alle dokumenter må være tydelige og lesbare.
  • Informasjon om mottaker av betaling gjør at Chubb raskt kan sende godkjente betalinger.

La oss komme i gang

Gjennom American Express Claim Centre, som tilbys av Chubb, kan du starte behandlingen av kravet ditt på nettet, i tillegg til å få umiddelbar bekreftelse på innsendt krav, redusere tiden det tar å fullføre kravet og motta statusoppdateringer. Du må ha en e-postadresse for å fremsette et krav.

Har du vært kunde hos oss tidligere?

Undersøk status på skade

MERK DETTE FØR DU BEGYNNER

TIDSGRENSE

Online registreringen må gjennomføres i en sesjon. Det er ikke mulig å lagre og gå tilbake senere. Det er ingen tidsbegrensning i portalen ved melding av skade, men vær oppmerksom på at du logges ut automatisk etter 20 minutter inaktivitet  og data du allerede har lagt inn vil gå tapt. For å unngå dette, la ikke en side stå åpen uten skjermaktivitet i mer enn 20 minutter- som for eksempel et enkelt klikk i et av feltene.

KUN ÉN ØKT

Du må fullføre fremsettingen av kravet i løpet av én økt. Dersom du ikke har alle dokumentene du trenger, eller nok tid, kan du be om et PDF-skjema.

SEND INN I DAG

Du må svare så utfyllende som mulig. Dersom du derimot mangler informasjon, er det allikevel best om du fremsetter kravet i dag slik at vi kan starte prosessen. Informasjon kan videresendes i etterkant.

/amex/no-no/welcome.aspx Norge Looks like there is already an active session open. Restart all over again?

Er du sikker på at du vil forlate?

Notere: Hvis du fortsetter, Chubb Claim Centre kan ikke lagre svarene eller søknad for senere bruk.

Hvorfor drar du denne påstanden? Gi oss beskjed.

Økten er i ferd med å utløpe.

Du vil bli logget ut i

2 minutter

Hvordan var din opplevelse

(Klikk på en. Takk!)

Eventuelle kommentarer eller forslag?

Velkommen til
Chubb Claim Centre for American Express