Välkommen till Chubb Claim Centre

Det du behöver för att lämna in en anmälan

  • Dina uppgifter gör det möjligt för Chubb att validera din anmälan. Du måste ha en e-postadress för att lämna in en anmälan.
  • Kontaktinformation gör det möjligt för Chubb att ge dig uppdateringar i realtid om statusen för din anmälan eller kontakta dig för ytterligare information.
  • Stödjande dokument varierar beroende på typ av anmälan, men alla relevanta kvitton, fotografier eller prisuppgifter skall bifogas med din online-anmälan för att påskynda bedömning.
  • Information om avsedd betalningsmottagare gör det möjligt för Chubb att snabbt verkställa godkända utbetalningar.

Låt oss komma igång

Via Chubb Claim Centre kan du börja att behandla ditt anspråk, få omedelbar bekräftelse om mottagande, minska antal steg och tid till slutförande, och anmäla dig för statusuppdateringar. Du måste ha en e-postadress för att lämna in ett anspråk.


Information innan du börjar

Tidsgräns

Du måste slutföra din online anmälan i en session. Det är inte möjligt att spara och återvända senare. Det finns ingen tidsbegränsning för att slutföra varje sida i portalen eller för den totala anmälningsprocessen. Men, vänligen notera att systemet kommer att logga ut er efter 20 minuters inaktivitet på en sida, och de uppgifter du redan har skrivit in kommer att förloras. För att undvika detta, vänligen lämna inte en sida öppen längre än 20 minuter utan någon skärm aktivitet - som att klicka igenom fälten.

Endast en session

Du måste slutföra din online-anspråk under en session. Om du inte har alla uppgifter eller tillräckligt med tid kan du begära ett PDF-formulär.

Skicka idag

Du ska besvara alla frågor så fullständigt som möjligt. Men om du saknar valfri information är det bättre att skicka in ditt anspråk idag så att vi kan börja processen. Valfri information kan vidarebefordras vid ett senare datum.

/ace/se-se/welcome.aspx Sverige SE ACE 0 Looks like there is already an active session open. Restart all over again?

Är du säker på att du vill lämna?

Observera: "Om du fortsätter, Chubb Claim Centre kan inte spara dina svar eller ansökan för senare användning.

Varför åker du detta påstående? Låt oss veta.

Din session håller på att inaktiveras

Du kommer att loggas ut i

2 minuter

Hur var din upplevelse

(Klicka en. Tack!)

Eventuella synpunkter eller förslag?

Välkommen till
Chubb Claim Centre