Velkommen til Chubb Claim Centre

Dette trenger du for å fremsette et krav:

  • Dine detaljer gjør at Chubb kan validere kravet ditt. Du må ha en e-postadresse for å fremsette et krav.
  • Kontaktinformasjon lar Chubb gi deg oppdateringer i sanntid angående kravet ditt eller kontakte deg dersom ytterligere informasjon er nødvendig.
  • Støttedokumenter varierer i henhold til type krav, men alle relevante kvitteringer, fotografier eller pristilbud må legges ved nettskjemaet for å fremskynde vurderingen.
  • Informasjon om mottaker av betaling gjør at Chubb raskt kan sende godkjente betalinger.

La oss komme i gang

Gjennom Chubb Claim Centre kan du starte behandlingen av kravet ditt på nettet, få bekreftelse på at kravet er mottatt umiddelbart, redusere tiden prosessen tar og få statusoppdateringer. Du må ha en e-postadresse for å fremsette et krav.


Merk dette før du begynner

Tidsgrense

Online registreringen må gjennomføres i en sesjon. Det er ikke mulig å lagre og gå tilbake senere. Det er ingen tidsbegrensning i portalen ved melding av skade, men vær oppmerksom på at du logges ut automatisk etter 20 minutter inaktivitet  og data du allerede har lagt inn vil gå tapt. For å unngå dette, la ikke en side stå åpen uten skjermaktivitet i mer enn 20 minutter- som for eksempel et enkelt klikk i et av feltene.

Kun én økt

Du må fullføre fremsettingen av kravet i løpet av én økt. Dersom du ikke har alle dokumentene du trenger, eller nok tid, kan du be om et PDF-skjema.

Send inn i dag

Du må svare så utfyllende som mulig. Dersom du derimot mangler valgfri informasjon, er det best om du allikevel fremsetter kravet i dag slik at vi kan starte prosessen. Valgfri informasjon kan videresendes i etterkant.

/ace/no-no/welcome.aspx Norge NO ACE 0 Looks like there is already an active session open. Restart all over again?

Er du sikker på at du vil forlate?

Notere: "Hvis du fortsetter, Chubb Claim Centre kan ikke lagre svarene eller søknad for senere bruk.

Hvorfor drar du denne påstanden? Gi oss beskjed.

Økten er i ferd med å utløpe.

Du vil bli logget ut i

2 minutter

Hvordan var din opplevelse

(Klikk på en. Takk!)

Eventuelle kommentarer eller forslag?

Velkommen til
Chubb Claim Centre