Tervetuloa Chubb vahinkoilmoituskes-
kukseen.

Vahinkoilmoituksen lähettämistä varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Tietosi sallivat Chubbin vahvistaa vahinkoilmoituksesi. Sinulla on oltava sähköpostiosoite vahinkoilmoituksen lähettämistä varten.
  • Yhteystietojesi avulla Chubb voi ilmoittaa tietoja vahinkoilmoituksesi nykytilanteesta tai ottaa yhteyttä lisätietoja varten.
  • Täydentävät asiakirjat vaihtelevat korvaushakemuksen tyypin mukaan, mutta asianmukaiset kuitit, valokuvat tai lääkärinlausunnot on liitettävä vahinkoilmoitukseesi arvioinnin nopeuttamiseksi.
  • Maksunsaajan tietojen avulla Chubb voi suorittaa hyväksytyt maksut nopeasti.

Aloitetaan

Chubb -vahinkoilmoituskeskuksen kautta vahinkoilmoituksesi käsittely voidaan aloittaa verkossa, saat välittömästi vahvistuksen vahinkoilmoituksen vastaanottamisesta ja hakemuksen täyttäminen helpottuu ja nopeutuu. Lisäksi saat päivityksiä hakemuksesi käsittelyvaiheesta tekstiviestitse. Sinulla tulee olla sähköpostiosoite voidaksesi lähettää vahinkoilmoituksen.


Huomioi ennen aloittamista

Aikaraja

Istuntosi päättyy automaattisesti 20 minuutin toimettomuuden jälkeen. Varmista, että sinulla on tarpeeksi aikaa verkkohakemuksen täyttämiseen.

Vain yksi istunto

Vahinkoilmoitus on täytettävä yhden istunnon aikana. Jos sinulla ei ole kaikkea materiaaleja tai tarpeeksi aikaa, voit pyytää meiltä tavallista PDF-paperilomaketta tai ladata sen verkkosivuiltamme.

Lähetä tänään

Kysymyksiin on vastattava mahdollisimman täydellisesti. Mikäli vapaaehtoiset tiedot puuttuvat, on vahinkoilmoitus kuitenkin parasta lähettää heti, jotta voimme aloittaa käsittelyn. Vapaaehtoiset tiedot voi lähettää myöhemmin.

/ace/fi-fi/welcome.aspx Suomi FI ACE 0 Looks like there is already an active session open. Restart all over again?

Oletko varma, että haluat lähteä?

Huomata: Jos jatkat, Chubb -kovaushakemuskeskukseen pysty tallentaa vastauksia tai hakemuksen myöhempää käyttöä varten.

Miksi lähdet tämä väite? Kerro meille.

Istunto on päättymässä

Sinut kirjataan ulos sisään

2 minut

Millainen oli kokemus

(Napsauta jotakin. Kiitos!)

Kommentteja tai ehdotuksia?

Tervetuloa
Chubb -korvaushakemuskeskukseen