Velkommen til Chubb Claim Centre

Du skal bruge følgende for at anmelde en skade:

  • Dine personlige data gør Chubb i stand til at validere dit krav. Du skal have en e-mailadresse for at kunne indsende et erstatningskrav.
  • Kontaktoplysninger giver Chubb mulighed for at give dig løbende opdateringer om status på din skadeanmeldelse eller kontakte dig for yderligere oplysninger.
  • Støttedokumenter varierer afhængigt af skadetypen, men alle relevante kvitteringer, billeder eller notater bør vedhæftes din online anmeldelse med henblik på hurtig vurdering.
  • Oplysninger om den påtænkte betalingsmodtager giver Chubb mulighed for hurtigt at foretage godkendte udbetalinger.

Lad os komme i gang

Gennem Chubb Claim Centre kan du nu starte anmeldelsen af din skade online, modtage omgående bekræftelse på indsendelsen, reducere antallet af behandlingstrin og behandlingstiden samt anmode om løbende statusopdateringer. Du skal have en e-mailadresse for at kunne indsende et erstatningskrav.


Noter før du går i gang

Tidsbegrænsning

Din indtastning afbrydes automatisk, hvis du har været inaktiv i 20 minutter. Sørg for, at du har tilstrækkelig tid til at afslutte din online skadeanmeldelse.

I én omgang

Du skal afslutte din online skadeanmeldelse i én omgang. Hvis du ikke har alt nødvendigt materiale eller ikke har tilstrækkelig tid, kan du bestille en PDF-formular.

Anmeld i dag

Du skal besvare alle spørgsmål så fuldstændigt som muligt. Men selv om du mangler valgfrie oplysninger, er det bedst at indsende din skadeanmeldelse i dag, så vi kan påbegynde behandlingen. Valgfrie oplysninger kan fremsendes senere.

/ace/dk-dk/welcome.aspx Danmark DK ACE 0 Looks like there is already an active session open. Restart all over again?

Er du sikker på at du vil logge ud?

Obs: Hvis du logger ud nu, bliver dine data ikke gemt

Hvorfor logger du ud?

Din session er ved at udløbe.

Du bliver logget ud om

2 minutter

Hvordan var din oplevelse?

(Klik på et. Tak!)

Any comments or suggestions?

Velkommen til
Chubb Claim Centre