Välkommen till Chubb Claim Centre för American Express

För att göra en anmälan:

  • Dina uppgifter gör det möjligt för Chubb att bekräfta din skadeanmälan. Du måste ha en e-postadress för att göra en skadeanmälan.
  • Kontaktinformation gör det möjligt för Chubb att ge dig uppdateringar i realtid om statusen på ditt ärende eller kontakta dig för ytterligare information.
  • Dokument för verifiering varierar beroende på typ av ärende men alla relevanta kvitton, fotografier eller prisuppgifter skall bifogas med din online-anmälan för att påskynda bedömningen. Efter att du har skickat in din information kommer Chubb att kontakta dig om ytterligare dokument krävs. Alla dokument måste vara tydliga och läsbara.
  • Information om avsedd betalningsmottagare gör det möjligt för Chubb att snabbt verkställa godkända utbetalningar.

Kom igång

Via American Express Center för ersättningsanspråk, som tillhandahålls av Chubb, kan du börja att behandla din anmälan, få omedelbar bekräftelse om mottagande, minska antal steg och tid till slutförande, och anmäla dig för statusuppdateringar. Du måste ha en e-postadress för att lämna in en anmälan.

Hur fick du din American Express-försäkring?

Starta din anmälan

Är du en återkommande användare?

Följ ditt ärende

INFORMATION INNAN DU BÖRJAR

TIDSGRÄNS

Din session avslutas automatiskt efter 20 minuters inaktivitet. Se till att medge tillräckligt med tid för att slutföra din online-anmälan. Tiden du har på dig att göra din anmälan beror på typen av ärende.

ENDAST EN SESSION

Du måste slutföra din online-anmälan under en session. Om du inte har alla uppgifter eller tillräckligt med tid kan du begära ett PDF-formulär.

SKICKA IDAG

Du ska besvara alla frågor så fullständigt som möjligt. Men om du saknar information är det bättre att skicka in din anmälan idag så att vi kan påbörja processen. Information kan vidarebefordras vid ett senare datum.

/amex/se-se/welcome.aspx Sverige Looks like there is already an active session open. Restart all over again?

Är du säker på att du vill lämna?

Observera: "Om du fortsätter, Chubb Claim Centre kan inte spara dina svar eller ansökan för senare användning.

Varför åker du detta påstående? Låt oss veta.

Din session håller på att inaktiveras

Du kommer att loggas ut om

2 minuter

Hur var din upplevelse

(Välj ett alternativ. Tack!)

Har du några synpunkter eller förslag?

Välkommen till
Chubb Claim Centre för American Express