Welkom bij het Chubb Online Claims portaal voor American Express.

Om een claim in te dienen:

  • Uw persoonlijke gegevens maken het voor Chubb mogelijk om uw claim in behandeling te nemen. U heeft een email adres nodig om een claim online in te kunnen dienen.
  • Uw contact gegevens maken het voor Chubb mogelijk om u realtime updates te geven over de status van uw claim of om contact met u op te nemen voor aanvullende informatie.
  • Ondersteunende documenten kunnen verschillen op basis van het type claim. Alle relevante ontvangstbewijzen, foto's en/of offertes dienen bij uw online claim toegevoegd te worden om de behandeling van uw claim te versnellen. Wees u ervan bewust dat, indien nodig, Chubb aanvullende documenten kan opvragen. Alle documenten dienen duidelijk en leesbaar te zijn.
  • Uw rekeninggegevens maken het voor Chubb mogelijk om betalingen op basis van een goedgekeurde claim spoedig te kunnen verwerken.

Laten we beginnen

Via het Chubb Online Claims portaal, speciaal ontwikkeld voor American Express, kunt u uw claim online indienen. U krijgt eveneens onmiddellijk een ontvangstbevestiging, de verwerking van uw claim wordt versneld en u kunt updates ontvangen via sms. U heeft een email adres nodig om een claim online in te kunnen dienen.

Hoe heeft u uw verzekering afgesloten?

Claim indienen

Bent u al eerder op de site geweest?

Bekijk de status van uw schade

Voordat u begint…

Tijdslimiet

Wanneer u niet (langer) actief bent op de pagina, zal uw sessie na 20 minuten automatisch worden beëindigd. Zorg ervoor dat u voldoende tijd heeft om de online claim te voltooien. De tijd die nodig is om uw claim online in te dienen, hangt af van het type claim.

Alles in één sessie

Het online indienen van uw claim dient in één sessie voltooid te worden. Heeft u meer tijd nodig voor het indienen van uw claim, kunt u uiteraard ook een PDF-fomulier aanvragen om uw claim schriftelijk in te dienen.

Regel het vandaag nog

Gelieve alle vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden. Ook indien u nog niet alle informatie compleet heeft met betrekking tot uw claim, raden wij u aan uw claim alsnog direct online in te dienen. Hiermee kan alvast een start worden gemaakt met het behandelen van uw claim. De informatie of documenten die niet zijn bijgevoegd, kunnen op een later moment alnsog door u worden ingestuurd.

/amex/nl-nl/welcome.aspx Nederland Looks like there is already an active session open. Restart all over again?

Weet je zeker dat je wilt vertrekken?

Notitie: "Als u doorgaat, de Chubb Claimcentrum mag je antwoorden of applicatie op te slaan voor later gebruik.

Waarom bent u het verlaten van deze claim? Laat het ons weten.

Uw sessie is verlopen

Je zal worden aangemeld

2 minuten

Hoe was uw ervaring

(Gelieve één. Bedankt!)

Eventuele opmerkingen of suggesties?

Welkom bij het
Chubb Online Claims portaal voor American Express.