Tervetuloa Chubb vahinkoilmoituskeskukseen.

Vahinkoilmoituksen lähettämistä varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Henkilökohtaiset tiedot, joiden perusteella Chubb vahvistaa vahinkoilmoituksesi. Sinulla tulee olla sähköpostiosoite vahinkoilmoituksen lähettämistä varten.
  • Yhteystiedot, joiden avulla Chubb voi ilmoittaa tietoja vahinkoilmoituksesi nykytilanteesta tai ottaa yhteyttä lisätietoja varten.
  • Täydentävät asiakirjat vaihtelevat vahinkoilmoituksen tyypin mukaan. Sinun kannattaa liittää verkkohakemukseesi mukaan tarvittavat asiakirjat kuten kuitit, valokuvat tai lääkärinlausunnot hakemuksen arvioinnin nopeuttamiseksi.
  • Maksunsaajan tiedot, joiden perusteella Chubb voi suorittaa hyväksytyt maksut nopeasti korvauksenhakijalle.

Aloita tästä

Chubb -vahinkoilmoituskeskuksen kautta vahinkoilmoituksesi käsittely voidaan aloittaa verkossa, saat välittömästi vahvistuksen vahinkoilmoituksen vastaanottamisesta ja hakemuksen täyttäminen helpottuu ja nopeutuu. Lisäksi saat päivityksiä hakemuksesi käsittelyvaiheesta tekstiviestitse. Sinulla tulee olla sähköpostiosoite voidaksesi lähettää vahinkoilmoituksen.

Kuinka saat American Express -vakuutuksesi?

Aloita vahinkoilmoituksen tekeminen.

Oletko käyttänyt palvelua aikaisemmin?

Tarkista vahingon käsittelyvaihe

Huomioi ennen aloittamista

Aikaraja

Istuntosi päättyy automaattisesti, jos et käytä palvelua 20 minuuttiin. Varmista, että sinulla on tarpeeksi aikaa verkkohakemuksen täyttämiseen.

Vain yksi istunto

Vahinkoilmoitus on täytettävä yhden istunnon aikana. Jos sinulla ei ole kaikkia materiaaleja tai tarpeeksi aikaa, voit pyytää asiakaspalvelustamme tavallista PDF-paperilomaketta tai ladata sen verkkosivuiltamme.

Lähetä hakemus tänään

Kysymyksiin tulee vastata mahdollisimman täydellisesti. Vaikka vapaaehtoiset tiedot puuttuisivat, korvaushakemus kannattaa lähettää heti, jotta voimme aloittaa hakemuksen käsittelyn. Vapaaehtoiset tiedot voit toimittaa myöhemmin.

/amex/fi-fi/welcome.aspx Suomi Looks like there is already an active session open. Restart all over again?

Oletko varma, että haluat lähteä?

Huomautus: Jos kirjaudut ulos, antamiasi vastauksia ei pystytä tallentamaan.

Miksi lähdet tämä väite? Kerro meille.

Istunto on päättymässä

Sinut kirjataan ulos

2 minuutin kuluttua

Millainen kokemus oli

(Napsauta jotakin. Kiitos!)

Kommentteja tai ehdotuksia?

Tervetuloa American Expressin
Chubb-korvaushakemuskeskukseen